Opdrachtgevers

Leeuwarder Courant

Voor de Leeuwarder Courant schrijf ik verschillende soorten artikelen: interviews, portretten, reportages, nieuwsverhalen en analyses. U kunt mijn naam tegenkomen op de regiopagina’s, maar ook in de zaterdagse bijlagen, zoals Wonen&Co. Ik ben een van de vaste schrijvers voor de binnenkijkrubriek van de woonbijlage.

Omrop Fryslân

Bij Omrop Fryslân werk ik freelance als  bureauredacteur. Dit houdt in dat ik presentatoren voor radio en tv van teksten voorzie, berichten voor de website maak en reportages monteer. Daarnaast ben ik in de weekenden verantwoordelijk voor de samenstelling van de nieuwsuitzending ‘Hjoed’. Ik heb dan ook ervaring met Dalet en Avid.

De Moanne
Dit culturele opinieblad heeft naast een zevenjaarlijkse papieren uitgave ook een zeer actieve website. Ik schrijf voor beide platforms over uiteenlopende zaken. Mijn bijdragen verschijnen in het Fries.

Heit&Mem
Dit is een blad voor ouders en opvoeders met jonge kinderen (0-12 jaar). Net als De Moanne is het blad tweetalig en schrijf ik voornamelijk in het Fries. Heit&Mem verschijnt 3 keer per jaar.

Stichting Theater Fryslân

Voor deze stichting verricht ik pr-werkzaamheden. Ik schrijf persberichten, artikelen voor de lokale kranten, ik redigeer (web)teksten en breng de stichting in contact met mediapartners.

Noorderland

Voor Noorderland heb ik eindredactiewerk verricht. Dit betekent dat ik artikelen van redacteuren zowel op inhoud als op taal heb verbeterd. Ook heb ik afgelopen jaar enkele korte artikelen voor Noorderland geschreven.

Telefoon: 06 52 33 40 06
Mail: info@moniqueflinker.nl
KvK nr.: 57793271

Back to top